Dobrodošli! Apartmani Šimleša

Želite li se odmoriti od napora gradskog života? Provesti ljeto u miru i tišini malog primorskog mjesta? Želite li se okupati u toplom, plavom moru, uz privatan pristup plaži i pogled na bistro more s ležaljke na balkonu? Dođite k nama u apartmane Šimleša! Sve to i više možete si priuštiti!

Apartmani su smješteni u Okrugu Donjem na otoku Čiovu, 30 minuta od užurbanog Splita i 15 minuta od zračne luke Split. Ako nemate prijevoz, organizirat ćemo ga za vas na polasku i dolasku! Pokupit ćemo vas i ostaviti u zračnoj ili pomorskoj luci Split ili na autobusnom ili željezničkom kolodvoru u Splitu, kako god vama najviše odgovara.

Osim predivnog plavog mora čeka vas i bogata kulturna baština. U blizini se nalazi stari grad Trogir, na mjestu gdje su još drevni Grci i Rimljani imali svoja naselja, i gdje možete posjetiti mnoga srednjovjekovna zdanja, crkve i utvrde. Ni najveći dalmatinski grad Split nije daleko. Diči se s palačom rimskog cara Dioklecijana, jednim od većih središta moći kasnog Rimskog carstva, ali i mnogim srednjovjekovnim i modernim zgradama.

Gastronomsku baštinu Mediterana možete okusiti i u restoranu koji se nalazi nekoliko minuta pješke od samih apartmana. U blizini je i mali dućan u kojem možete nabaviti svakodnevne potrepštine. U centru naselja nalaze se tri velika trgovačka centra: Lidl, Konzum i Plodine.

Ne propustite pogledati što vas čeka na dolasku! Obavezno rezervirajte mjesto da ne propustite vaš odmor iz snova!

Kontakt

E-mail:

apartments.simlesa@gmail.com

Mobitel: +385 95 906 17 88

Adresa:

Kralja Zvonimira 53

Okrug Donji

Čiovo

Free Joomla! template by L.THEME